maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kauneus

Muista Olet kaunis!

Vanhan sanonnan mukaan, kauneus on katsojan silmissä. Se miten näemme itsemme ja muut ympärillämme, kertoo paljon meistä itsestämme. Monesti katsomme vain ulkokuorta ja unohdamme sisäisen kauneuden kokonaan. Toinen ajattelee aina vain itseään, eikä koskaan huomaa muita ihmisiä ympärillään. Kun taas toinen unohtaa itsensä kokonaan, eikä kestä katsoa sivusta toisten alakuloisuutta. Ei se kauneus ole pelkkää ulkokuorta ja vaatetusta, se on paljon muutakin.

Sisimpään...

Se mitä kukaan ei ulospäin näe. Se mitä emme välttämättä edes itse tiedä itsestämme. Se kuinka toimimme ja kuinka kohtelemme muita ympärillämme. Se miten huomioimme ympäristömme ja kaiken elävän sen sisällä. Se mitä olemme ulkokuoremme alla.
Tämä kaikki ja paljon muuta kätkeytyy sinne, minne kukaan kauempaa katsonut ei saata  nähdä. Mistä tiedämme, onko toisen sydän sysimusta, vitivalkoinen vai harmaa, vai onko sydäntä ollenkaan?
On mahdotonta tietää, pelkän ulkokuoren perusteella, minkälainen ihminen edessämme seisoo. Vain tutustumalla toiseen paremmin, saattaa nähdä toisen todellisen kauneuden ja sisäisen ihmeen. Pelkästään jo toista silmiin katsomalla, saattaa huomata tuon värien yhdistelmän, joka peilaa meille sielumme värit.




1 kommentti: